GLAD PÅSK

 

Glad påsk mina små kycklingar!

Jag mår så overkligt bra idag. Jag sov i tio timmar i natt, åt en lång frukost, såg en film, tog en promenad och njöt av den krispiga solen. Kylan känns helt okej. Nu håller jag på och städar med Lana del Rey i bakgrunden. Om några timmar kommer ett gäng vänner över på påskmiddag. Vi kör knytis och en massa gott vin på det. Jag har egentligen en del jobb att ta tag i men nu unnar jag mig helg och sen tar vi jobbet på måndag. Man behöver inte ligga i framkant hela tiden. Det är okej. Jag är väldigt lycklig idag.

Njut av er påsk nu. Umgås med de ni tycker om och ät det ni älskar, drick något ni verkligen njuter av. Lyssna på er favoritmusik och sätt på er något ni känner er fina i. Puss!

Bild från i torsdags när vi spelade på Miss Voon 

  1. Är man verkligen lycklig om/nar man poängterar det i varje blogginlägg?
    DÅ är du (kanske) lycklig.
    Glad påsl eller fortsättning på den del av påsken som är kvar.

    1. Svar till mimmi
      Men för fan var glad för att någon annan för en jävla gångs skull är lycklig istället för att betvivla det. Herregud.

  2. Varför berättade inte du att du var med i hemma hos repotaget i Veckorevyn? Nu missade jag att köpa den jag hade verkligen viljat se hur det såg ut hemma hos dig!:(:(

    Glad påsk!:-):-)

  3. Såhär är det, jag ska på en nära anhörigs begravning nästa vecka. Och det kommer vara en väldigt traditionell tillställning, har såklart ingen aning om vad jag ska ha på mig(!!!!). Frågar därför dig som ändå är väldigt bra på just det här med svarta kläder, vad skulle du haft på dig? Kläder? Smycken? Naglar?

    Vore så himla tacksam för ett svar <3

    1. Svar till Lisa:
      Hej fina du!

      Begravningar är aldrig roligt. Jag skulle nog burit en knälång svart klänning med ärm, strumpbyxor, mellanhöga pumps. Naturliga naglar och smink, håret i en knut.

  4. Fortsatt glad pÃ¥sk Michaela! Tycker din ”kostym-dress” som du har pÃ¥ dig är jättesnygg! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi