GÖR DET FÖR MIG!!! :)

Inte trodde jag att långfredagen skulle innehålla så mycket värmande kommentarer, twittys och sms om dagens krönika. Tack för att ni värmer mig.

Men nu har jag en ödmjuk förfrågan till er… jag vill nämligen att ni gör mig en tjänst.

Imorgon är det som vanligt obligatoriska påskfestligheter på stan och vi har en tävling om vem av mina killkompisar som ska bära en kycklingdräkt när han jobbar på baren Oxid imorgon kväll.

Jag vill VERKLIGEN att min kompis Max Järrud blir den personen.

Så gå in och rösta på honom HÄR.

För min skull, okej?

Älskar er!

  1. HEJ SNÄLLA HJÄLP MIG, VAD HETER MODELLEN OCH STORLEKEN PÅ DINA SVARTA RAYBAN AVIATORS. SKA BESTÄLLA OCH VILL INTE BESTÄLLA FEL 🙂 TACK FÖR HJÄLPEN!

  2. Detta kanske komma lata väldigt konstigt.

    Vi känner inte varandra, vi har aldrig träffats och kommer kanske aldrig att ses, men ibland kommer jag pa mig själv med att tänka pa dig. Ofta när jag hör nagon fin svensk lat (t ex Melissa Horn), sa gar mina tankar till dig för du verkar vara en san väldigt fin och god människa. Detta är ingen konstig psykokärleksförklaring, utan jag vill bara säga att efter att ha läst din blogg väldigt väldigt länge har jag fatt den uppfattningen att du är en av de där personerna som har en väldigt vacker insida.

    Fortsätt att vara den du är och fortsätt att skriva fina saker, för du förgyller vara liv mer än du tror. Glad pask!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi