HEY FROM THE SPA

Jag ligger i bubbelpoolen efter en fantastisk middag. Snart ska jag in på pedikyr så att jag har vårfräscha fötter. Värmen, våren och solen verkar ha kommit till Stockholm och jag är redo. Nya jag. Har handlat en ny garderob typ, tagit hand om mig mer än jag gör under ett år hemma och hunnit avverka ett gäng tankar med mig själv. Personlig konferens.

Nu längtar jag mest hem efter mina älskade vänner och vårstockholm. Är dock långt ifrån klar med detta land och kommer att återkomma inom kort. Ska snacka asiatiskt mode med er sen också. Jävlar vad trendiga de är här!

Okej puss då.

  1. Bästa forni! Kan inte du berätta lite om ditt jobb? Tex hur det gick till när du1 fick det, vad du hade för erfarenheter osv innan det. Du har liksom mitt drömjobb! Och skulle därför vilja ha lite tips. Du behöver inte skríva allt, men lite kortfattat åtminstone? Ps Din blogg är världens bästa ds

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi