NEW SIDES

Jag lär mig väldigt mycket om mig själv just nu. Jag märker att jag är inne i en period där jag förändras och växer. Senaste månaderna och troligen ett tag till, jag kommer på mig själv med att se nya sidor hos mig som jag inte lagt märke till innan. Som jag inte tror har funnits där innan. De är nog varken bra eller dåliga, det är bara nya sidor hos mig. Jag tänker annorlunda. Jag prioriterar annorlunda. Jag kommer alltid att vara jag, men det är skönt och spännande att se hur man växer som person och inte fastnar i sin lilla jävla bubbla. Vågar tänka om, kanske inte rätt men i alla fall nytt. Eller så är jag helt rätt ute just nu. Det känns nästan så :)))

Har precis varit på massage. Det var den bästa massagen jag fått tror jag. När hon masserade huvud och hårbotten på slutet var det som om hon bara pressade ut allt det där jag tänkt på men inte längre orkar tänka på. Det var befriande.

För att avsluta denna analys av mig själv kan jag ju i alla fall garantera att min kärlek till skor håller i sig – idag fick jag nästan tårar i ögonen av ett par loafers med leopardmönster i ponyhair. En storlek för stora men garanterat tagna. Skor är fan livets stora kärlek.

 

  1. 1. Du har inte mer skor än mig 🙂 no way dude….
    2. Dem känslorna du har nu är inget konstigt, when you broaden your horizen new emotions are inevitable! att ständigt ha behov av att vara trygg är ett fängelse i sig.Att våga bemöta sin rädsla är den skönaste känslan i världen. Som en gammal PT sa till mig en gång, släpp prestigen & kö.

    Forni, life is too short to care about what people say, do or want you to do.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi