Fina onsdag

 

Frukostklubben imorse. Bästa klubben, godaste frukosten. Idag har jag en bra dag framför mig. Frukost, lunchdejt på Escalier, spännande möten, Sveriges Mästerkock ikväll och sen packa inför London imorgon bitti! Härligt.

Och nej nej, killarna på bilden är inte mina vänner, ni vet jag kan ju inte ha killkompisar pga kommer från stenåldern och är en svartsjuk diktator… Ingen av mina exez har heller fått ha en enda tjejkompis. Det är emot regelboken. Lol.

  1. 31 år och bor sedan 6 år tillbaka med min kille (eller man-37 år) i Stockholms innerstad, med allt vad det kan innebära och självklart har du rätt.
    Jag har bott kollektivt med killar i flera år, rest 3 månader jorden runt med en kille och har väldigt många nära killkompisar, men saker blir annorlunda när man går in med hela sitt hjärta i ett förhålande. Man prioriterar, man kompromissar och man respekterar. Enda killkompisen jag sover hos är min bästis som är gay. Thats it.
    Vi går inte heller utan varandra på efterfester och vi åker inte utan varandra på festresor. Både han och jag går ofta ut men INGEN av oss är svartsjuka- och kanske just för att vi är så reko mot varandra. Varför utsätta förhållandet för risker? Varför låta det gå minerad mark? Visst, andra får sköta sina förhållanden hur dom vill men utan respekt finns det ingen kärlek- då är det något helt annat. Man sover hos sin man- inte andra män. Var sak har sin tid och när man går in i en relation får man välja bort vissa saker till förmån för ett tryggt och kärleksfullt förhållande, är man inte redo för det ska man leva själv. Kram!

  2. Nästa gång kan du väl skriva en mer sammanhängande och logisk text, då skulle det inte hända (i samma utsträckning) att folk missförstod och blev upprörda. Det var lite svårt att förstå vad du menade nämligen. Sen att du är dryg mot t.ex. bloggkommentatorerna (som faktiskt tolkade texten som vem som helst skulle ha gjort) är väl också dumt?

  3. Jag trodde ändå du var mer mogen än såhär. Synd att du inte kan ta upp ett känsligt ämne & vara beredd på respons utan att dölja din tråkiga attityd, trångsinta livssyn och osäkerhet på ett bättre sätt. Det gynnar dig inte.

  4. hahahaha, sköning böning!
    håller i och för sig med dig till 100 % , skulle inte heller vilja att min pojkvän (som för tillfället inte finns, men om jag hade en, haha) sov hemma hos andra tjejer även om det är hans kompisar. det handlar om, som du säger, att respektera varandra.
    Undrar ju egentligen ibland hur folk tänker?

  5. Stå på dig! Jag håller med dig till fullo, du är grym och din blogg är den bästa. Du skriver även fantastiska texter.

  6. Älskar att du avslutade med även en stenÃ¥ldersterm ”lol” 😉 Ärligt talat Forni, du är fantastisk! Jag förstod vad du menade med din text, punkt slut. Du verkar sÃ¥ himla go och ödmjuk! Bry dig inte om the haters. ”All you need is love” INTE hate. Sen är du även brutalt jävla driven, snygg och inspirerande! Glöm inte det! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi