ONSDAG

 

Låg hela natten med feberdrömmar om att jag blev mördad. Vidrigt är ordet. När jag väl lyckats kravla mig ur sängen svepte jag fem koppar kokhett ingefärste och lite juice jag inbillar mig ska ge mig uppiggande vitaminer och sen var det jobb som gällde. Den som påstår att det är skönt att vara hemma sjuk kan inte vara helt normal, det är ju mer stressigt än någonting annat.

Anyway, gå in på Devotes startsida och läs senaste artikeln på Fashioncorner. Satans bra. Puss.

  1. Michaela…. skulle inte du kunna berätta lite kort om en pissig tid under din ”skol-tid”. Jag går tredje året i gymnasiet nu och tycker att allt är skit. jag är as nära på att bara hoppa av allting för att allt går åt helvete. verkligen allt går emot mig. och jag fattar inte varför. jag måste ha varit mördare i mitt förra liv eller något liknande eftersom att allt går piss i detta liv, karma is a bitch. jo jag tackar.
    Skulle vara skönt att få höra en tjej som det gått super bra för berätta om lite jobbiga perioder i skolan. Nu kanske du inte ens har haft en jobbig period i skolan, men om du har det så kan du väl dela med dig av de. Vore så skönt att få läsa speciellt eftersom att du är en förebild och allt gått så bra för dig.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi