NEW SHOES

 

Jag köper så mycket skor att jag glömmer visa upp dem för er. I december införskaffade jag åtta par nya skor, ni fattar… under en svag stund var jag orolig över mitt beroende sen insåg jag att det var en passion och då lugnade jag mig, haha.

De här skönheterna köpte jag i Italien i höstas. Mockapumps med platå och helt fantastisk klack, är den inte ljuvlig? Är mycket nöjd över detta fynd.

  1. Ni borde verkligen ha en reporter eller något från LA!! eller någonstans utomlands!
    älskar skorna!!!!

  2. Hej Michaela. Ditt förra inlägg gjorde mig så glad, man ska unna sig! Jag har snart skrivit klart min sista essä i en kurs och då ska jag ha b&j 😉 hur som helst, min passion för parfym kanske kan jämföras med din för skor. Byredo har jag aldrig provat, men undrar vilka av deras dofter som är dina favoriter? Kram ♥

  3. hej fina du.

    jag tänkte bara höra om hur det är när du ser jonte nu för tiden? jag har bara haft ett förhållande, på 1,5 år. det är snart ett år sedan som det tog slut. varje gång jag ser honom får jag panik. (vi pratar aldrig, sms:ar aldrig eller nåt sånt). och det gör lika ont varje gång, jag börjar skaka och får ångest.

    tänk att han var mitt allt, men nu är ingenting. det känns så tragiskt för mig hur en person i mitt liv kan gå från allt till inget. hur hanterar man det? hur tänker man om det? jag har tusen bilder på oss i min dator där han verkligen är mer än en vän, och dessa påminner om allt han var för mig och allt vi var. men nu finns bilder bara kvar, till ingen nytta ju? eller hur ska jag tänka?!

  4. ’… under en svag stund var jag orolig över mitt beroende sen insåg jag att det var en passion och då lugnade jag mig, haha.’ det här va så genialiskt så jag var tvungen att citera dig på twitter haha thanks for making my day!

  5. jag köper nya skor i ett, har en dotter på 4 månader och är 20år så det är väl inte konstigt att man vill ha snygg skor, problemet är att jag inte hinner använda dem och vissa är allt för höga för att gå me barnvagnen men du har nyss löst mitt problem.
    jag har en passion, jag älskar skor 🙂 bort me ångesten haha.
    dessa var sjukt snygga

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi