Baby plz.

Fantastisk jävla start på helgen. Middag på V, vidare på äventyr i natten, sen lunch och film under duntäcken, mer film, mycket skratt. Bra 2012, fortsätt så.

  1. du är så galet vacker så ja får rysningar när jag kollar på bilderna! jag tror inte jag sett någon som utstrålar så mycket med bara en bild! kärlek till dej michaela!

  2. Du är så sjukt fin och din blogg är så otroligt bra. När jag vill läsa något fint är din blogg det första jag tänker på, finns alltid något inlägg som matchar mitt humör!

  3. Hur får du ditt hår att stanna på sin plats när du har sådana frisyrer? Alltid undrat/ tjejen med för mkt babyhår

  4. Supergo blogg! 😀

    Vi är två brudar som bjuder på oss själva genom videoinlägg & galenskaper! Kolla gärna in och kommentera fall du känner för det! /isabelle&alice

  5. Hej Michaela!
    Tack för en jättefin blogg 🙂 Jag blir glad av dig!
    Jag har en fråga som jag skulle bli väldigt glad om du ville svara på. Är Asos skostorlekar stora eller små? Fånig fråga att ställa såhär, första gången jag skriver till dig, men jag skulle bli jätteglad om du ville svara. Jag är så sugen på att köpa de skorna du hade på nyår 🙂
    Sköt om dig! Kramar

  6. Heej Michaela! Jag måste bara fråga dig en sak som jag har blivit lite besatt av. Efter att ha arbetat hårt förra året ville jag unna mig någonting – en klassisk chanel väska som du har. Tog tåget till kphm där jag får svaret att affären inte längre är återförsäljare till chanel. Grymt besviken. MEN man ger ju inte upp en väska. I vilken stad köpte du din? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi