2011 / en bild varje dag / 12

 

Den här bilden är tagen natten efter den förra bilden, på min födelsedag. Jag hade haft drink för ca 30 personer hemma hos mig och sen åkte vi till F12 där jag spelade skivor. Drack skumpa och dansade i fönstret. Hade varit så sjukt stressad eftersom jag först hade min släkt på 15 personer hemma hos mig under dagen, och sedan två timmars paus följt av 30 stycken vänner på kvällen. Minns att jag svepte tre drinkar innan gästerna kom. Det var mycket kärlek i min lägenhet. Fick hålla mig från tårar flera gånger.

När denna bild tas står jag utanför F12 och väntar på en taxi hem vid 03.00. När jag kom innanför dörren satte jag mig på golvet, rökte en cigarett och grät tysta tårar över hur lyckligt lottad jag var.

Min lyckligaste tid under 2011 var där och då.

 1. Ja du ser väldigt lycklig ut! Var detta kvällen du var med i den där serien “Klubben” också? Såg någon reklam när du hade den där klänningen på. Snygg är den. Och du! 🙂

 2. Jag har letat som en galning efter en klänning som den du har på bilden. Min fråga är skulle du kunna tänka dig att sälja den till mig? Självklart förstår jag om svaret är nej, tänkte att det är lika bra att fråga i vilket fall.
  Stor kram på dig

 3. åhh den klänningen är så otroligt snygg på dig! När jag såg dig i senaste avsnittet av “klubben” blev jag helt stum hur otroligt fint du beskrev hela klubbmiljön osv i början. Du borde nästan ha en egen serie!

 4. HELVETE HELVETE HELVETE! såååååå het så jag vill döööö…svårt
  att andas, svettig, svaga knän! å där dog JAG!

  snälla kan vi gå på dejt! Lovar en fanhelvetes kväll…förätt, middag & efterätt
  på olika ställen….oh may jesus be with u child becuse he died for that dress

  ps….haha, ordet man skall fylla i där nere är intresse 😉 oohwe

 5. Måste bara säga att du är sjukt jävla snygg! Klänningen är TO DIE FOR! Du skriver sjukt bra texter. Tycker du skriver bäst av alla bloggare, du har den inlevelsen och du beskriver saker på ett sätt som ingen annan bloggare gör! Go Forni du är grym!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi