jättemånga.

Tänk på att vi är jättemånga som tycker om dig. 

Bara exakt så stod det i ett sms jag fick från en killkompis igår. Värmen i hjärtat då. Det snöar idag. Jag grät som ett litet barn igår.

  1. Det fina med att falla och att känns hur ont det gör, är att samla ihop
    Sina delar, skrapa bort all smärta och resa sig upp
    Med vetskapen om att man klarar det.
    Du har hjälpt mig så mycket med dina fina texter, dina texter om både lycka och smärta.
    När jag är ledsen så går jag in i din kategori om kärlek och läser varenda ord om och om igen, det är så vackert och du får fram allt det där jag känner som jag själv inte kan sätta ord på.
    Du inspirerar mig även till att respektera mig själv och sätta
    Mig själv i första hand. För om inte jag gör det, vem ska då gör det?
    Tack för alla fina texter, stora som små, lyckliga som olyckliga.
    Vi förtjänar det bästa- och det vi om. Dags att göra något av den vetskapen.
    Puss och kram / L

  2. Jag grät också som ett litet barn igår. För jag tycker om någon så himla mycket och har tyckt om honom så orättvist länge och jag vågar inte riktigt säga det, vet inte om han skulle tycka om det eller inte. Känns ibland som att han är lite intresserad, för han kan ta min hand och han kan säga till människor som kommer fram och vill snacka med honom när han sitter där med mig att ”jo det är bra med mig men vi snackar här…så” och få dem att lämna oss ifred.

    Jag grät för att jag tror att han kan vara påväg att bli tillsammans med en annan tjej. Och är han det, då är det seriöst. Och det känns ju.

    Jag kan bara inte berätta för honom.

    Ibland får man gråta som ett litet barn, om det är av lycka eller sorg eller förtvivlan eller ensamhet spelar ingen roll.

    Jag körde omkring i min bil igår och stannade på en tom parkering och grät en stund. Sedan torkade jag bort tårarna och körde hem. Fast grät nog fyra gånger till den kvällen. Jobbigt men också lite skönt.

    Puss på dig. Och God Jul ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi