Tack.

”Jag vill egentligen inte gå på det ytliga, men du har verkligen strålat på sistone och du har aldrig varit så vacker som nu.” 

<3

  1. Hej Michaela! Sitter och lyssnar på din kärleksspellista på Spotify. Krossad och förstörd efter att jag förlorade min fina skatt, mitt hjärta, mitt guld min pojkvän igår. Trasig och förstörd efter något underbart. Du som är så bra på att skriva texter, vill du göra mig en tjänst? Mår så bra när jag läser dina texter och du får mig att hoppas, kämpa och vilja! En önskan, att du skriver en text som handlar om att gå vidare, att man är stark. Att man är bra som man är osv. Är du med? Har läst alla dina texter och jag smälter trots att jag läst dem 100 gånger redan. Vore guld för mig. Jag skrev en text igår som du kan läsa om du vill. http://jenniferlarssonn.blogg.se/2011/december/livet-har-sina-kapitel-det-kommer-en-tid-da.html#comment

    Du är så jäkla bra forni. Sjukt. Du får mig att må så bra med dina texter så ofta. Stor bamsekram från lilla mig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi