christmasparty

 

 

December alltså, julfesterna tar aldrig slut… nu sticker jag iväg på ännu en! PUSS

  1. Kan du integlra ngt åt ditt ögonbryn som åker upp? Det hadde varit finare till dina ögon! Testa att noppa det på ett annat sätt

  2. ville bara säga att du inspirerar mig så otroligt mycket med dina texter! har själv börjat skriva (exempel här: http://olivis.devote.se/blogs/10026516/kaerlek.htm#WriteComment) sen jag hittade din blogg, och bearbetar numera det mesta genom att klottra ner tankarna på papper eller låta fingrarna skriva som nästan av sig själva på datorn, vilket har hjälpt mig väldigt mycket. så tack för att du och din underbara blogg finns och faktiskt gör livet ett litet snäpp bättre!

  3. Såg en bild på twitter tidigare. Jag hoppas att jag hoppas och gissar rätt! Hoppas att du har haft finbesök av någon herre och att ditt hjärta läks! (pinsamt dock om jag är helt ute och cyklar och du inte förstår någonting, haha..) all kärlek till dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi