CUTEST KID EVERRRR

 

Äej men den här ungen är fan det sötaste jag sett i hela mitt liv.

  1. hej! FIn blogg !! 🙂

    kika gärna in min och kolla hur du kan tjäna pengar på din blogg och lyssna på min egenskrivnma låt och kommentera

    Tack och puss

  2. Hej Michaela!

    Jag läser en del bloggar, men har nog aldrig kommenterat på någon av dem förut. Jag har följt din till och från, men har på senaste tiden fastnat rejält för den. Kanske för att jag numera känner igen mig i dig och det du skriver? Jag har fastnat för dig mer och mer och när du skriver om sorgliga saker blir jag på riktigt lite tung i hjärtat, ”hur kan någon behandla dig på det viset?”, är frågor som kommer upp.

    Du verkar som en fantastiskt ärlig, rättvis, varm och fin vän, och de du väljer som dina vänner ska skatta sig lyckliga. Jag vill egentligen inte gå på det ytliga, men du har verkligen strålat på sistone och du har aldrig varit så vacker som nu.

    Jag hoppas att du omger dig med människor som behandlar dig väl så att du får utlopp för den glada, varma och fantastiska Michaela som jag får uppfattningen av att du är.

    Du är fantastisk och låt ingen annan idiot ta det ifrån dig.

    Kramar Ida

  3. Hej fina Michaela!

    Jag tänkte ge dig en present. Vet att du gillar Greta-klänningar så du ska få en crèmevit Hilla dress med mörkbruna prickar av mig om du är intresserad. Bara för att du verkar så genuin och härlig. Du kan väl maila mig och meddela vart jag kan skicka den?

    Kram, Ingrid

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi