Tuesday

 

Men gud er har jag ju glömt bort! Heje!

Fullspäckad tisdag. Hann dock med en extremt trevlig lunch på F12. Nu ska jag iväg på förhandsvisning av Simon och Ekarna. Mysig tisdag.

Puss!

P.s Har ny skjorta från Rodebjer – ÄLSKAR DEN

  1. Michaela, läste precis ditt inlägg om att känna sig ful. Alla har vi sådana dagar, men vilket slöseri med energi för en kvinna som du! Du är otroligt karismatisk, vacker och livfull; en stor inspirationskälla för många tjejer! Att både vara stark och våga vara känslig är galet attraktivt. Du är svinsnygg från topp till tå, men allt en tjej som du behöver göra för att vara vacker är att skratta. Glöm inte det!

  2. Vet inte om du är rätt person att skriva till om det här men jag kör på det ändå. Toppen verkligen att devote har en iPhone-app så man enkelt kan mobilblogga men den behöver verkligen uppdateras! Skulle uppskatta funktioner som att kunna välja storlek på bilder man lägger upp (alternativet ”så stor som möjligt”, kunna redigera och ta bort inlägg och även fixa en liten bugg där ”enter” inte blir ett enter i publicerat inlägg. Kram!

  3. Jag såg klippet från youtube som du bloggade om lite längre ner och måste säga att du är otroligt fin i din korta frisyr! Du har verkligen hittat det du passar bäst i!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi