Emelinda Streijffert

 

Jag hamnade av en slump hos Emelinda för ett par år sedan för att göra ögonbrynen. Jag som är så lat tänkte att jag skulle pröva att göra dem hos någon professionell, speciellt eftersom det är så prisvärt (150 kronor), men shit vad såld jag blev. Har aldrig haft så snygga bryn som under åren Emelinda haft kontroll över dem.

Förutom bryn gör hon även alla mina ansiktsbehandlingar, syrabehandlingar, massage etc. Och eftersom jag tycker så mycket om henne vill jag tipsa om henne till er. Hon sitter i en sjukt mysig liten lokal som känns som en härlig lägenhet precis på Stureplan, hon tar så väl hand om en och är duktig på det hon gör. Och människor som är duktiga på det de gör ska uppmärksammas. Ni hittar hennes information om bokningar, priset etc. på hennes hemsida här.

  1. Jag gick till henne efter att du tipsat om henne förra gången, och kommer inte gå till någon annan i Stockholm, hon är GRYM! Ska dit nästa fredag, faktiskt. Tack för tipset! Bra att hon har hemsida nu också.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi