ASPLUND

 

Såg den här brandsläckaren i ett av mejlen jag öppnade i morse. Är det något fel om man får extremt ha-begär av en brandsläckare? Herregud så fin den vore att ha framme (samt mycket praktisk såklart). Den här hade passat perfekt i min lägenhet. Kanske ska unna mig en brandsläckare snart. Kommer från Asplund och ligger på 1495:-

  1. Jag har en fin brandfilt från Designtorget. Det är ju roligt att de där nödvändiga sakerna har blivit lite mer sexiga! :)Fast jag måste erkänna att jag inte direkt får några habegär av en brandsläckare, speciellt inte till det priset1 😉

  2. Sitter på min svenska lektion här på Nacka Gymnasium och skriver en uppgift om referatteknik. Vår lärare lade fram en massa tidningar som vi skulle använda oss utav och då finns det även skoltidningar. När jag öppnade upp första sidan på en utav de så ser jag ditt namn där. Haha kommer du ihåg Devine? Reportaget ”En natt på Berns” och ”Hur du får honom på fall redan efter första dejten”

  3. Plötsligt är det trendigt att ha en brandsläckare, det gillas. 🙂 Finns även för under 500 kr att beställa från if och att köpa på Clas Ohlsson.

  4. Jag har en sån hemma! Passar hur bra som helst:) När jag pratade med säljaren sa han att de tillverkas i Sverige och håller i 20 år.. Har också sett på rusta, men dem är för fula för mitt hem:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi