torsdag.

 

Ibland kan jag känna att skriften är det enda jag kan hantera. Det jag känner mig trygg i. Därför blir jag helt galen när jag känner något och inte får ner det i skrift. När det inte kan komma ut och förklaras i ord. Jag behöver skriva för att förstå mig själv.

Nu ska jag äta rostat bröd med nutella på. Jag har gått upp tre kilo på kort tid. Men det är så jävla gott med mat och godsaker. Hellre lite mjukare och belåten än tvärtom. Mat är lycka. Om tio minuter börjar Gladiator på sexan. Se den. Det ska jag göra.

  1. Jag är precis likadan, men man kan inte tvinga fram det utan man får ge sig till tåls och ta en nutella-macka till under tiden 🙂 Du är grym, kram

  2. Michaela, jag behöver dig! Jag behöver dina ord om kärlek och brustna hjärtan och att de går att laga ett hjärta som gått i tusen bitar. Att det fortfarande finns hopp och att livet kan bli perfekt med perfekt man. Jag behöver de så mycket just nu efter jag valt att gå isär med min kille sedan 2 år tillbaka. Och ju längre tiden går ju mer ångrar jag det. Snälla säg att det kommer att bli bra. För det är du så bra på

  3. Neeeej! Vad roligt att höra! När jag går upp i vikt så vet jag att jag är lycklig. Det finns inget stopp för hur mycket jag stoppar i mig då. Nu har jag dessvärre gått ner tre kg på extremt kort tid, och det säger nog allt bara det. Men det vänder nog snart, hoppas jag!

  4. åh, tre kilo plus här med. skönt att vi är flera och som dessutom inte mår sämre av det. plus att man har en karl som avgudar varenda centimeter av en, inklusive ens +3!

  5. Du är fin! Blir glad av att läsa det här! ”Hellre lite mjukare och belåten än tvärtom. Mat är lycka.”
    Det är precis vad det är! Jag önskar att vi alla en dag resonerar på detta sätt, än faller för det äckliga beniga skönhetsidéalet..

  6. Ååh vad glad jag blir av att läsa detta! Samma sak har hänt mig och jag har nästan känt som att det är FEL att känna att det är bra. Men nu när jag läser det här inlägget+kommentarerna till det känner jag mig bara lycklig och glad. TACK ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi