farfar, skaldjur, amarone.

 

 

 

 

Jo tack jag har det bra. Igår åt vi en underbar 7-rättersmiddag och drack Amarone till lunch, jag njuter av semester innan jag måste hem till Sverige och min höstdepression igen.

  1. Börjar först med att säga att jag tycker att du verkar vara en riktigt bra tjej! Och tack för en bra.blogg! Ett tips för att hösten och vintern ska kännas lite lättare är att ta extra tillskott på d-vitamin. Depressioner kan lindras samt att många får lite mer energi 🙂 + alla andra fördelar d-vitamien har. Kolla gärna upp det! 🙂

    Trevlig helg!

  2. hur kommer man över sitt ex? för ca 4 tog mitt 2 år låna förhållande slut. jag är helt förkrossad kan inte äta sova kan knappt gå ur sängen. vet att du hade ett långt förhållande.. tips?

  3. TÄVLING PÅ DREZZ.SE!
    Vinn en väska och ett presentkort.
    Reglerna är simpla!
    1. Gilla oss på facebook (facebook.se/drezz.se).
    2. Publicera ett inlägg om tävlingen på din blogg eller annan social media. Redan vid publicering får du 10% på ett köp hos oss.
    3. Skicka ett mail till Tavling@drezz.se där du anger vilken väska du vill ha och ditt bloggnamn eller adress där du publicerat tävlingen.
    För ytterligare information, gå in på: http://www.drezz.se

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi