Groomingbloggen

 

Lunchläsning finns här om vad jag tycker om för mycket parfym och välgroomade män.

  1. Nej för fixade män går bort överhuvudtaget. Jag gillar att min kille aldrig har massa klet i håret och oftast bara doftar ”honom” 🙂

  2. lol roligt 🙂 Det där med parfym är det ingen som fattar. Jag gillar själv inte att använda parfym. Det händer ibland .. väldigt sällan. Tycker att det lika osexigt för kvinnor att ”bada i parfym”
    Använder du parfym? I så fall vilken(a)?

  3. Kajsa Lindmark heter jag och är 19 år gammal. Jag är adopterad från Vietnam och kom till Sverige när jag var fyra veckor gammal. Jag bor i Saltsjö-duvnäs med min familj. Jag har nyss tagit studenten på Kulturama gymnasium och jobbar nu på café och restaurang på Stockholmsmässan. Driver också en egen smyckesajt på nätet där jag tillverkar mina handgjorda smycken. I min blogg kommer ni få följa mig hur det är att ha ett förhållande på mer än 500. 000 mil ifrån varandra. Sedan kommer jag förståss också skriva om min vardag, plåningar, shopping, mode, resor, skönhet och hälsa mm.

  4. Kajsa Lindmark heter jag och är 19 år gammal. Jag är adopterad från Vietnam och kom till Sverige när jag var fyra veckor gammal. Jag bor i Saltsjö-duvnäs med min familj. Jag har nyss tagit studenten på Kulturama gymnasium och jobbar nu på café och restaurang på Stockholmsmässan. Driver också en egen smyckesajt på nätet där jag tillverkar mina handgjorda smycken. I min blogg kommer ni få följa mig hur det är att ha ett förhållande på mer än 500. 000 mil ifrån varandra. Sedan kommer jag förståss också skriva om min vardag, plåningar, shopping, mode, resor, skönhet och hälsa mm.

  5. okej första gången jag säger de till en ”bloggerska” men jag älskar verkligeeen dig haha, din blogg och ja hela dig. Lite konstigt att jag aldrig ens har träffat dig eller så men jag gör det, du verkar vara helt fantastisk! hoppas att jag springer på dig någon dag / någon gång så jag kan säga de haha. Asläskig tjej, nej men så du vet. Du är den enda som känns så mänsklig och äkta, och skitsnyygg. ( den enda bloggen jag faktiskt kommenterat i) kramar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi