Devote söker praktikant

Tyvärr lämnar Paulina, vår älskade praktikant, oss i slutet av oktober för att återgå till sin mediautbildning och nu söker vi en ny praktikant med start sista veckan i oktober alt. första eller andra veckan i november. Du ska vara över 18 år och studerat eller studera någon form av mediautbildning. Bifoga CV och personligt brev. Mejla din ansökan till michaela@devote.se.

 

Här är en mysig bild på mig och Anna – du som börjar praktisera hos oss kommer främst att hjälpa oss två med allt från redaktionellt material till kontakt med medlemmar. Ni vill väl jobba med såhär gulliga tjejer va?

  1. Att ha läst Samhällsvetenskapliga programmet lönar sig verkligen inte någonstans haha. Hade packat ihop mina saker och flyttat till Stockholm med en gång för den här chansen.

  2. Om jag bara vore två år äldre. Då hade jag varit 18 och börjat mitt sista år på samhäll-media. Men ny är jag två år för ung…

  3. hur pass omfattande behöver mediautbildningen ha varit? jag skulle vara intresserad av att praktisera hos er, men jag har bara läst datorkunskap (på ett bildprogram), är det tillräckligt?

  4. lockande!! jag har dock inte gått ut skolan än, annars är jag 18 och läser just nu media. åh hade varit så kul! men jag antar att det inte är deltid ni söker?

  5. Hade jag varit två år äldre och inte gått samhällsvetenskapligt så hade jag sökt nu på sekunden! Men det får bli någon annan som gör er sällskap 🙂

  6. Åhh låter spännande! Hur många timmar/veckan skulle det gälla? Skriver min C-uppsats inom medie- och kommunikation just nu nämligen 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi