söndag.

Jag befinner mig i en sådan harmonisk stund just nu.

Cilla och Felix ligger i soffan och pratar ekonomi. Det är mer avslappnande att lyssna på än man kan tro. Vi har på min kärleksplaylist i bakgrunden och nyss sjöng Kate ”You cant break a broken heart”… vilket är så sant. Du kan inte krossa ett brustet hjärta.

Jag dricker kaffe och jobbar, jag älskar att jobba på söndageftermiddagar.

En vän frågade mig på Facebook hur livet leker. Jag svarade att det är stabilt. I alla fall idag. Jag är säker på vad jag vill och vad jag känner. Vilka som betyder något och vilka jag bryr mig så mycket om att hjärtat värker.

Det gör så gott att åka iväg en vecka. Man får perspektiv så snabbt. Lär sig uppskatta det man har och framför allt de man har. Innan jag åkte hit var det så kaos i huvudet. För mycket att hantera för mitt eget bästa. Jag blir uppstressad så lätt. Men nu är jag lugn igen och när jag kommer hem ska jag bara vara med de jag tycker så mycket om.

Jag är övertygad om att man hanterar livet bättre om man tar regelbunden semester. Måste börja göra det. Man får nya perspektiv så lätt.

Vad gör ni idag? Hur mår ni? Tycker om er.

  1. Paris gör en alltid gott! vill tipsa om en loppis/marknad i montmartre som besöktes idag! hett tips alltså, om den är kvar imorgon vill säga..

  2. sant sa sant, man far perspektiv sa latt. Ungefar lika snabbt som kaoset kan smyger sig pa. Man maste bara komma ihag att det gar over 🙂 tack for att du alltid skriver sa arligt. Det ar fint! kram!

  3. Jag älskar dina texter om kärlek och livet. Just nu känner jag igen mig mycket i dem. Du är så bra, en av mina förebilder och jag blir lika glad varje gång du uppdaterar. Stor kram

  4. Idag har jag stått framför kameran och kom på hur mycket jag älskar det! Det är stabilt för mig idag också. Kanske mest för att jag inte haft tid för facebook och vara tvungen att knyta nävar värk i hjärtat. Tack Michaela för att du inspirierar i din texter!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi