Paris/bildregn

 

Vi började vår tripp med en eftermiddagskaffe efter några timmars promenerande på stan.

 

Här sitter jag och bloggar as we speak!

 

Att vakna med utsikt över taken i Marais – fantastiskt.

 

Lilla jag

 

Bakisburgare #1

 

Cilla på vår innergård

 

Jag i ny fin kashmirtröja 🙂

 

Igår var vi och åt på riktigt bra fransk kvarterskrog (älskar ju sånna)

 

Cilla och Felix 

 

Detta kan vara den bästa råbiffen jag ätit och Felix som bor här var ense med mig. Och då har jag ätit många råbiffar haha.

 

Sen körde vi lite hiphop-hemmafest

 

I oklar jordgubbsmössa… innan vi gick ut och svira på klubb jag inte minns namnet på…

 

Brunch…

 

… och bakisburgare #2

 

Idag har det bara varit 16 grader här 🙁

 

Efter brunchen promenerade vi förbi Notre Dame som är så vacker, går nästan inte att beskriva?

 

Sen promenerade vi hem och smet in på COS en snabbis som är så fin butik här.

Om jag har det bra?

  1. Hejsan!

    Fantastiska bilder frÄn en fantastisk stad!

    Nu har vi dragit igÄng en ny tÀvling hos oss pÄ Studeravidare.se. Den hÀr gÄngen har vi valt att bjuda in flera riktigt stora bloggare och nu Àven dig. Vore roligt om Àven du ville vara med i tÀvlingen! Som sagt, flera stora bloggare har fÄtt inbjudan!

    Den bloggare som lyckas generera flest besök till oss innan sista oktober vinner en MacBook Air 11″. Smit in pĂ„ http://www.studeravidare.se/bloggtavling för mer info om hur man deltar!

    Lycka till

    Mvh

    Studeravidare-teamet

  2. Hur gör man nĂ€r man mĂ„ste lĂ€mna den man Ă€lskar, för hans skull, för att det aldrig kommer funka i lĂ€ngden? För att hans planer skiljer sig sĂ„ grovt frĂ„n mina att jag bara kommer sĂ„ra honom i lĂ€ngden, hur vi Ă€n gör? Det gör sĂ„ fruktansvĂ€rt satans ont och jag vet inte hur jag ska kunna hĂ„lla mig frĂ„n att ringa honom, sĂ€ga att vi skiter i det och bara Ă€r tillsammans, sĂ„ jag fĂ„r vara lycklig. HĂ„lla mig frĂ„n att göra det enda som kĂ€nns vettigt i mitt hjĂ€rta men som hjĂ€rnan sĂ€ger Ă€r helt fel. Vad lyssnar man pĂ„? SnĂ€lla hjĂ€lp…

  3. vad hette rÄbiffrestaurangen? Äker till paris snart och blev vÀÀÀÀldigt sugen

  4. usch, var bara 6 dagar sedan jag flyttade hem frÄn Paris och Marais och har redan hunnit sakna Charlot-burgarna x-antal gÄnger.

  5. SĂ„ hĂ€r tror jag. Man lever i nuet och lyssnar pĂ„ hjĂ€rtat. Vad som hĂ€nder i framtiden kan ingen veta, saker och ting kan Ă€ndras – personer kan Ă€ndras, förĂ€ndras. Det förutsĂ€tter ju att det verkligen kĂ€nns rĂ€tt dock, ibland tror jag vi mĂ€nniskor hittar pĂ„ ursĂ€kter för att avsluta saker för att det innerst inne inte kĂ€nns helt rĂ€tt. Vi kanske inte kan förstĂ„ varför det inte kĂ€nns rĂ€tt sĂ„ vi tĂ€nker ut nĂ„got som lĂ„ter logiskt för att ha en anledning, annat Ă€n att kĂ€nslorna inte finns dĂ€r till 100%, att avsluta nĂ„got. Kram

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi