Detta universum?!

 

Jag är så trött på människor i min omgivning just nu (nej men långt ifrån alla). Det ska bli så fruktansvärt skönt att åka till Paris och hänga med riktiga vänner, känna lukten av Frankrike och smaken, jag längtar. Jag sitter och jobbar och egentligen borde jag gå och lägga mig, jag blir så satans trött om jag inte får minst sju timmars sömn men jag fick precis ett extremt tröttsamt mejl så här sitter jag. Har rökt för många cigaretter och äter wasabinötter (min favvo). Jag brukar gilla måndagar men den här måndagen har varit tung alltså, mycket tröttsamma grejer just nu. Men tänk ändå – i övermorgon sitter jag i ett fönster med utsikt över Sacre Coeur och dricker ett litet glas rödvin. Ska köra stereotypbilden av Paris all in när jag är där. Kanske till och med hänga runt i basker bärandes på en baguette haha. 

Man klarar sig igenom allt. Ni vet det va? Man klarar sig igenom.

  1. Michaela du är en förebild utan dess like. Jag vet att jag satt för 2 år sedan och läste din blogg för första gången, sedan var jag fast. Spenderade 3 månader ute i världen och reste, varje gång jag kom åt en dator så var din blogg bland det första jag kollade.
    Du skriver helt underbart, rakt in i hjärtat och du ska veta att jag tycker du är helt fantastisk. Ha en underbar vistelse i Paris, du förtjänar det! Kram/ Liza

  2. jag sitter och gråter vid facebookchatten när jag pratar med mitt ex som jag vill att ska vara min pojkvän. jag vill också åka till paris!

  3. Underbara Paris, ett par dagar där kan boosta ens humör iunder många gråtrista höstveckor. Hoppas du får några riktigt ljuvliga dagar där!!

  4. Hej Mickis!
    Min pojkvän gjorde slut med mig igår efter middag och det kom verkligen som en chock. Jag var helt säker på att vi hade det bra och jag vet inte hur jag ska klara det här när det känns som att han är den enda som kan göra mig glad. Jag har ingen ork till att varken äta eller kliva upp ur sängen, vill bara inte behöva göra det är. Vill få vara lycklig men av någon anledning så får jag aldrig vara det… Där hjärtat satt känns det bara som att det är ett stort svart hål just nu. 🙁

  5. Jag gillar dig och dina ord. Dina tankar som känns så inspirerande att man bara vill slänga in ett eget inspirerande inlägg i sin blogg!

    Måste säga att jag är glad att jag börjat läsa din blogg för den visar vem du egentligen är. En fin, söt, stark, trevlig och ÖDMJUK person. Det borde finnas fler som du! Ha en bra tisdag! 🙂

  6. Har också en hemsk period i mitt liv just nu då jag också är less på folk runt om kring mig. Dessutom så är allt så jävla tråkigt! Vill bara att det ska vända så att någonting kul händer snart.

  7. Helt sjukt, är du tankeläsare?! Jag känner att jag har tagit på mig alldeles för mycket den senaste tiden och särskilt den här veckan med jobb 5 dagar, 3 föreläsningar i skolan (universitet) och en middagsbjudning hemma hos oss på det. Behövde verkligen höra just orden Man tar sig igenom allt! Fast nästa vecka känns det dock som ett stort måste att ta det lugnare!

  8. Tack Michaela. Det var precis vad jag behövde höra! Älskar att du är så ärlig i din blogg. Alla har tuffa perioder men långt ifrån alla kan vara ärlig och berätta om det! Kram

  9. Tack älskade Forni. Har precis förlorat en fin förälskelse, sitter och läser din text Avtryck och detaljer och säger till mig själv att jag är done with men. För jag orkar inte. Orkar inte hoppas på att det kommer vara värt att satsa -för att det kan ju bli så bra!- när det aldrig blir det. Dina texter värmer. Ha det så underbart i Paris och ta hand om dig!

  10. Tack för den där sista kommentaren. ”Man klarar sig igenom allt”. Ska skriva av det på en post it-lapp och sätta den på min spegel i rummet.

    Precis det jag behöver höra, nu när jag försöker laga mitt trasiga hjärta.

    Tack igen Michaela, du är underbar.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi