Riche / Berns / Drink

Nu möter jag upp W för ett glas på Riche och sedan vidare på äventyr. Puss!

  1. Hej Michaela! Jag kom på precis när jag stod och diskade ute i köket att du nog är den första bloggen jag läste som jag fortfarande läser. Jag började när du hade pradabågarna som var som pilotglasögon och fortfarande var bloggvärldens rar. Vet inte riktigt varför jag kom att tänka på det men det gjorde jag så jag tänkte att jag bara skulle skriva det till dig för du kanske tyckte det var kul att veta. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi