Mina ögonfransar och ögonbryn

En gång i månaden tar jag en eftermiddag för att fixa mina ögonbryn, ögonfransar och naglar. Eftersom ni har undrat om var jag gör det tänkte jag faktiskt att jag skulle tipsa er! Jag har gått till de här tjejerna hur länge som helst och är riktigt nöjd.

 

 

Mina ögonbryn har jag gjort hos Emelinda i över två års tid. Hon satt tidigare hos Corinne & Friends och sitter nu i egen lokal på Birger Jarlsgatan som är supermysig. 150 spänn kostar det att fixa brynen där. De är mina mest välinvesterade 150 kronor i månaden. Vikten av snygga ögonbryn – livsviktigt! Ni når henne på 070-6079434. Vi har dessutom kommit att bli vänner under årens gång och hon är en fantastisk person.

Mina ögonfransar gör jag hos AnniePuder. Mina två skönaste timmar i månaden och resultatet blir alltid 100% bra. 1200 kronor kostar det första gången och 600 kronor för att fylla på efter det (vilket behövs göras en gång i månaden). Jag sminkar mig aldrig till vardags sen jag började gå till Annie och är henne evigt tacksam, haha.

Naglarna kommer i ett separat inlägg. Puss!

  1. jag har varit sugen på att göra ögonfransförlängning rätt länge men är rädd att hamna i en ond cirkel då de egna fransarna lär ta rätt mycket stryk. tycker du att dina egna slits mycket?
    /fannyf.webblogg.se

    1. Svar till fanny:
      Jag gjorde ögonfransförlängning + en påfyllning men slutade för att egna fransarna tog stryk. Tog bort dem (på salong) och var i princip utan fransar i en månad innan mina egna vuxit ut igen…och det var på en välrennomerad salong så det var inte det som var problemet. Men som sagt, det verkar vara olika från person till person.

  2. Jag brukar också unna mig ögonbrynsfix. Håller med om att det är de bäst spenderade pengarna. Fina ögonbryn gör så mycket för hela ansiktet! SNYGGT!

  3. Åååh… är det dit Emilinda flyttat?! Som jag saknat denna duktiga kvinna, vad heter hennes nya ställe?
    Vilken räddare du är fröken forni!

  4. vad är det du gör med ögonfransarna? förlängning eller bara färgning?

    Grattis på namnsdagen förresten! 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi