Tigrar lejon elefanter björnar noshörningar zebror giraffer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varför åker man inte på söndagsäventyr oftare? Igår klappade jag getbebisar, fick en lektion om elefanter, såg lejon som hade varit i slagsmål, gick på delfinshow, åkte bergochdalbana, åt tivoligodis, åkte linbana osv. Det var ju helt fantastiskt?

  1. Har du sett the cove? Dokumentären som fick en Oscar förra året(?). Om inte så gör det! Efter det vill man inte lägga ner en krona på att se delfiner i fångeskap. Det är verkligen nåt av det värsta jag sett. Se den!

  2. Oh, vad roligt att åka till Kolmården och kolla på djuren! Vilken söt tigertonåring! Tror att djuren har det bra på Kolmården. Men var är girafferna?

  3. Så många delfiner som mår dåligt av zoo, vi har bojkotta djurparker efter att djurens rätt och PETA har gått undercover och fått reda på saningen om djurs hälsa….du som har en sån makt borde upplysa dina läsare att bojkotta cirkusar och djurparker då djuren plågas!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi