IT IS GOOD TO BE ALIVE

Jag vaknar upp på en helt annan sida denna morgon. Solen skiner och säljarna på kontoret gör high-fives, jag är hög på livet och det är fredag.

It is good to be alive.

  1. Du har fått mig att bestämma mig för att börja se positivare på saker! Och jag ska börja nu. Startade nyss en blogg här. Och vet du, det hjälper mig! Så kul att få glad respons och fin kritik! Du är min största inspiration! Kika in på min blogg! Jag har nyss köpt en jacka från zara och ett par nya skor. Jag tror du kommer att tycka om dem!:). Kram på dig!

    Chanelno5.devote.se

  2. Har en fråga om din skokollektion.. älskar skorna ”Thursday” och har länge tänkt köpa dem. Bröt foten när de kom ut och då kändes det som en dum idé att köpa på sig ett till par skor jag ändå inte skulle kunna använda och sen kom sommaren. Nu är jag sjukt sugen på dessa skor men hittar inte någon hemsida som säljer dem? På http://shop.fashionbyc.com finns de bara kvar i strl 41.. Vet att jag är hur efter som helst med att köpa dessa men undrar om du vet någon sida jag kan hitta dom på? 🙂 Tacksam för svar! De är grymt snygga!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi