Världens häftigaste tjej?

 

En av anledningarna till att jag var i London var för att jag fick möjlighet att göra en intervju med Jessie J. Jessie J är Englands just nu kanske största popartist och när jag fick veta att jag lyckats få till en intervju med henne höll jag på att smälla av. Hennes största egna låt är Price Tag som hon gjort tillsammans med BoB och är aktuell just nu. Den har 145 miljoner views på Youtube (!). Min favoritlåt med henne är utan tvekan låden nedan (”Do it like a dude”).

Ni kommer att kunna läsa intervjun med henne inom kort. Jag kan avslöja att hon är riktigt härlig, ärlig och öppen. Jag älskar världskändisar som är vanlliga människor, som också känner och visar det.

 

 

  1. jag gillar ”Who you are”, har du sett den videon med henne där hon står och sjunger den på times square (tror jag det är) i tunnelbanan?? så bra… vilken röst! verkar vara en riktigt cool tjej.

  2. shit! :O är det sant??! Guif vad coolt för dig att ha träffat henne, min favorit råkar faktiskt vara just ”Price Tag”! 😉
    Amen guuud vad coolt för dig, isf! :))
    Avundas dejj, kram!!

  3. shit! :O är det sant??! Guif vad coolt för dig att ha träffat henne, min favorit råkar faktiskt vara just ”Price Tag”! 😉
    Amen guuud vad coolt för dig, isf! :))
    Avundas dejj, kram!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi