skitsnack innan läggdags.

Att höra saker om sig själv måste vara lite av den sjukaste grejen som finns. Okej jag har väl alltid varit duktig på att höras och synas men det har liksom aldrig florerat så mycket osanna saker om mig som det gör nu. Jag undrar vem det är som går och hittar på allt det här. Man har väl å andra sidan gjort sina sociala misstag genom åren. Men nu sitter jag här med folk runtomkring mig som jag mår så jävla bra av, verkligen bra, och jag står stadigt. Jag vill bara vara med de som gör mig lycklig och skratta tillsammans med människor jag har roligt med. Jag är trött på att befinna mig i situationer eller tillställningar jag inte känner mig bekväm med. Jag väljer en middag med god mat och rödvin hemma med de jag tycker om framför buffé och trånga events alla dagar i veckan. Jag prioriterar annorlunda nu. Vill må bra och kramas med de jag tycker om och som tycker om mig. Det här extremt falska. Så sinnessjukt trött på det. Det är för ledsamt och tråkigt.

  1. Spelar ingen roll vart man än i vänder sig, finns alltid massa jävlar som är avundsjuka på en själv som måste snacka massa skit! Stå på dig! Det är ändå du som vinner i slut ändan och det vet dessa människor om det är ju därför dem måste snacka, dem är osäkra och är avundsjuka på dig.
    – Den som skrattar först är INTE den som skrattar sist… synd för dem!

  2. Håller med, är så sjukt jäkla trött på att finna mig själv i stela obekväma situationer med kallprat. Önskar att jag alltid kunde känna mig bekväm med vemsomhelst.

  3. Michaela! Dina nära vänner älskar dig för den du är och vet att skitsnacket är skitsnack. Det är det enda som räknas. Konfrontera den som det kommer från – folk blir ställda och slutar ofta snacka.
    Lycka till och fortsätt vara stark!!

  4. Michaela! Dina nära vänner älskar dig för den du är och vet att skitsnacket är skitsnack. Det är det enda som räknas. Konfrontera den som det kommer från – folk blir ställda och slutar ofta snacka.
    Lycka till och fortsätt vara stark!!

  5. Du är så klok! Har man några riktigt bra vänner, behöver man inte bry sig om alla människor med tråkiga liv som talar illa om andra. Avundsjuka är en mycket tråkig egenskap. Och vanlig, tyvärr.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi