Mina favoritskor. Min favoritväska. Min favoritklänning.

 

Den här klänningen köpte jag dagen innan jag skulle åka till filmfestivalen i Cannes. Var väldigt osäker på den men Dasha insisterade. På bilden ovan bär jag den för första gången och jag har nog aldrig känt mig så fin i en klänning som i denna. Hellång med vackra ringningar både fram och bak och materialet är fantastiskt. Jag hade den på min födelsedag och kände mig skitsnygg!

 

Min tredje Chanel-väska köpte jag i Chanel-butiken i Milano efter ett par riktigt bra månader. De två jag har sedan innan har jag ärvt och köpt vintage, men vi alla vet att det är något speciellt att gå in i en butik man älskar och köpa något man länge velat ha. Det var en present till mig själv. Jag tror faktiskt inte att jag vet någon väska som är vackrare än denna. Kommer ha den tills jag dör (förhoppningsvis). Till skillnad från så mycket annat här i livet.

 

De här skorna var min födelsedagspresent till mig själv när jag fyllde 21. Jag hade nyligen brutit upp med min stora kärlek och var ett vrak, kommer ihåg hur jag gick omkring på NK med solglasögon eftersom jag grät så mycket bakom dem. Köpte hela outfiten ovan till mig själv för att pigga upp mig själv… och vilka äventyr de där skorna varit med på sen dess. Hittade dem på Zara och har aldrig haft ett par skor som klarar så mycket utekvällar, är så sköna att ha på sig och så smickrande för benen (trots vristremmen).

  1. Fina Michaela. Kika gärna in på min blogg om du har en stund över. Jag har börjat skriva ner min historia om de ätstörningar jag hade under gymnasiet. Jag hoppas att det ska kunna ge någon lite stöd. Dessutom är det en enorm lättnad att få skriva om sådant som gnager i tankarna. Ha en underbar helg. Puss och kram

  2. Kan du inte lägga upp en bild på alla tre Chanel väskorna? Lite ögongodis 😉 Är så sugen på att köpa en, men det är ju inte varje dag man har ”vägarna förbi” en chanelbutik direkt. Får väl ta en julshoppingresa nånstans 🙂 Visst ligger väl priset runt 20 000? Vad fick du betala när du köpt secondhand? Vet inte om jag skulle våga göra det.
    Ha en trevlig helg söta du 🙂

    1. Svar till Ullis:
      Hej där! Klart jag kan gör det. Jag köpte den via en vän så därför kunde jag garantera att den var äkta, hon hade ärvt den av sin mormor, annars råder jag alla att vara försiktiga när man köper vintage eftersom mycket är oäkta. Trevlig helg fina du!

  3. Hej Michaela!
    Jag såg dig inne på Zara där för nästan ett år sen när du testade de där skorna 🙂 kom ihåg att jag tänkte; köp, köp. Och att du hade solisar på dig inomhus. tänkte att det var lite wannabe men nu förstår jag varför. Förlåt!
    Puss

  4. Den första bilden där du har den vita klänningen gör mig smått illamående. Du ser ju så fruktansvärt smal, platt och osexig ut. Bredvid Petra – en fyllig blondin med bröst – ser du ut som en grå pinne. Så less man är på spinkiga bloggtjejer, du borde köra en blondinbella och gå upp i vikta – bli kurvig, fyllig och bedårande.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi