skrivbord.

 

Jag sitter vid mitt nya skrivbord som pappa äntligen monterat ihop (jag har fortfarande inte tålamod för den typen av grejer).

Fick det hemlevererat för en vecka sen. Har varit exalterad på att se det uppmonterat.

Så nu står det där framför mig och jag tillbringade tio minuter åt att bara titta på det. Kort därefter satte jag mig vid det och började jobba.

Njutningen i att sitta vid ett alldeles perfekt enkelt och okomplicerat skrivbord.

”Och jag förstod. Jag förstod att jag skulle bli sviken”. Precis så sjunger han ur högtalarna när jag skriver det här inlägget.

Jag bryr mig inte riktigt längre. Är alldeles för exalterad över mitt enkla vita skrivbord med glasskiva.

Tänker på alla ord jag kommer skriva vid det här bordet. Funderar över vilken tavla jag ska hänga ovanför. Vad för typ av förvaring jag bör ha till mina viktiga papper.

Så fruktansvärt ASSKÖNT att bry sig så mycket om ett skrivbord. Att känna så starkt över något så egentligen obetydligt.

Jag älskar allt som är rent och avskalat. Okomplicerat och naket.

  1. skriv gärna hur du löser det med all förvaring. jag är nämligen också helt lyrisk över mitt nya skrivbord just nu men är inte helt färdig, haha. har iaf valt tavla! en med ugglor fick det bli.

  2. Jaa vilken låt är det. Mitt krossade hjärta behöver sånna låtar just nu. Tack för en toppenblogg! Och vart kan man löpa din bok?

    Kram

  3. hej forni! jag skall till stockholm i heljen (kommer från finland) och vill förståss shoppa lite..men undrar vilka butiker som är värda att besöka?! och vart dom finns! behöver hjälp! 🙂 puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi