Glömt passet? Svar ja.

 

Det gäller att vara chic när man reser. Så jag vaskade mitt riktiga pass och gjorde ett mycket finare i rosa på Arlanda.

Nej men seriöst. Vem fan glömmer sitt pass hemma när man ska flyga till London? Haha. Jag har varit så extremt förvirrad på senaste tiden. Glömmer min mobil överallt och nu planerar att resa utan pass. Jag skrattar bara åt det. Allt löser sig alltid.

Men en spännande start på ett spännande dygn i London!

  1. Haha tur att du lyckades fixa ett annat pass i alla fall, ska bi spännande och se hur din dag fortsätter 🙂 Glömt inte bort att ta MASSA bilder och lägg upp dem här på bloggen sen. hihi.
    Ha den så grymt i London!

  2. Jag glömde mitt pass när jag skulle till Hawaii 😮 men som tur va så reste jag inrikes och hade amerikanskt körkort så kunde resa på det! 🙂

  3. Hej Michaela!

    Hahah, hoppas att du kom med flyget till sist iallafall. Jag vet inte hur länge du stannar i London men har du en 1 timme över någon dag så undrar jag om det finns möjlighet att få bjuda dig på en kaffe och snacka lite??! Det är nämligen så att jag bor och pluggar här i London sedan 3 år tillbaka och håller nu på med min C-uppsats som handlar om sociala medier och jag försöker ta reda på hur effektivt det är att använda sig av sociala medier när man marknadsför olika former av events.

    Så om du har en liten stund över så vore det jättekul att höra din åsikt om detta! Isf, maila mig så kontaktar jag dig asap! Kram Maria

  4. Du är ju så fin, kommer ni köra på en till säsong av Glamourama?? Det äger fett mycket i alla fall. Kramar!!

  5. Det här har inte med ditt inlägg att göra men jag vill bara säga TACK. Igår googlade jag ditt namn och kärlek. Upp fick jag en drös massa bra texter. Jag gjorde slut med min älskade pojkvän igår. Småtjafs och tårar dödade vår underbara relation. Jag fick inte ur mig ett ord när han gick, det enda jag kan är att skriva. Tack för att jag tack vare dina ord fann mina egna. Jag kanske inte får tillbaka honom, jag kanske aldrig mer kommer se honom men jag vet åtminstone att jag satt ord på varenda lite sak han får mig att känna. Tack Michaela!

      1. Svar till forni:
        det är katrin Z som skriver på sin blogg, och ryktet går att det är dig hon menar. men då så. dont blame the messenger.

        1. Svar till michaela :
          Av kommentarerna i Katrins blogg verkar det som om någon skrivit det om dig tidigare också. Men jag vet inte i vilket sammanhang. I vilket fall, bry dig inte om det. Jag förstod inte heller varför det kopplades till dig.

        2. Svar till michaela :
          Helt lugnt, har hört att det stått något om det i kommentarsfältet där tidigare. Vet inte vem som hittar på sånt men det är ganska vanligt att folk tror att man har med droger att göra så fort man går från olycklig till lycklig (som jag gjorde under en kort period). Har man däremot sett människor i sin närhet missbruka droger vet man att de bara blir mer och mer olyckliga och nedstämda för varje dag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi