Viktigt

Jag har alltid fått höra rykten om mig eller mitt privatliv som inte stämmer. Faktum är att nästan ingenting, någonsin stämmer. Jag brukar inte bry mig alls eftersom jag vet vad som är sant och inte. Men under en längre period nu har det pratats om lite saker kring mitt förra förhållande som jag känner att jag måste ta hand om.

Ingenting om det folk skvallrar om från mitt senaste förhållande stämmer. Med det vill jag alltså säga att ingen av oss var otrogna mot varandra och framför allt att Cimon absolut inte, under några omständigheter, utsatt mig för fysisk misshandel. Cimon har aldrig någonsin varit hårdhänt mot mig och jag vill aldrig mer att någon ska tro en sådan hemsk sak. Vi hade ett mycket stormigt förhållande men kärleken i det var starkare än allt annat jag någonsin upplevt.

Det är fruktansvärt för oss båda att behöva höra och försöka försvara sådana här hemskheter men jag hoppas att vi nu kan lägga detta bakom oss. Puss på er.

  1. Folk är uppebarligen bara avundsjuka på både dig och C samt väldigt glada över att ni gjort slut. Det är därför dem måste snacka. Folk gottar sig åt andras olycklig heter……

    Förstår att du tycker att det är sjukt jobbigt att folk inkräktar och spekulerar i ditt privat liv. Du skall inte ens behöva försvara dig för det är du som bär på sanningen och inte alla andra. Men jag tycker det är modigt av dig att skriva av dig här i bloggen. Och det är just det, som gör att jag älskar din blogg och dig så mycket. Du är en modig, klok, vacker och självständig tjej som tänker efter före (i bloggen dvs, vet ju inte annars. haha ;))
    Jag hoppas inte att alla dessa rykten biter ner dig, bit ihop. Det må se mörkt ut men det blir ljusare!
    Jag önskar dig all av den bästa lyckan och fram gången Michaela för du är verkar vara en sådan underbar och omtänksam person.

  2. Har själv suttit i en liknande sits då jag och mitt ex gjorde slut och på varje fest jag gick så fick jag höra saker om oss (som påstods vara sanna, vilket dem naturligtvis inte var) Det är så skrattretande att folk tror sig veta så mycket och fram för allt att dem kan komma och säga en sak till en och sedan påstå att det kommer i från en helt annan person när det i själva verket kom i från den själv. Sedan att folk man knappt känner kommer och lägger sig i. åååå blir galen, förstår att du också blir tokig.

  3. Du skrev ju väldigt mycket om, och la upp Love the way you lie, typ hela tiden under den perioden och skrev att du kände igen dig så mycket i den låten och grejer…Så aaa det var nog lite din egen förtjänst att folk började prata sådär, även om det är SJUKT jävla tråkigt och none of their buisness. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi