reblog – soak up every second.

Skrev det här i fjol men jag tycker det kan vara värt att skriva igen. Sista meningen är trots allt en av de finaste meningarna jag någonsin skrivit till mig själv.

Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans. 

  1. Åh tänker på de gånger folk frågat mig varför jag är tillsammans med min kille, nästa gång ska jag svara ”för att jag fortfarande aldrig blir så glad som när han kysser mig” 🙂

  2. åh, det är så fint.
    och när jag ändå skriver så måste jag berätta, du är en kvinna att se upp till. ville bara berätta. ha en underbar kväll!

  3. Underbart! Vet du vad jag önskar? Om jag får komma med lite kritik/önskemål. Lika vackert och detaljerat som du beskriver kärlek skulle jag önska att du kunde beskriva mode och kläder. Jag tycker att du ofta (inte alltid men ofta) skriver en kort mening, exempelvis om ett par skor kanske du skriver ”hur snygga? Dör!”. Skulle vara kul att veta vad det är du gillar? Material, tyg, klack, detaljer etc etc. Tack för fin blogg! Gillar den och dig 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi