Presenter till er!

 

Tycker mycket om er ju. Så därför har vi en liten extragrej i samband med PUB-tävlingen. Varje dag kan ni gå till Boots apotek i PUB-huset och säga ”Devote” i kassan – så får ni en present! En härlig liten skönhetsprodukt – och ny present varje dag. Varsågoda! Ni kan gå dit idag och fram till tisdag nästa vecka.

Och ni kan fortfarande vara med och tävla – här!

  1. Michaela! Läste Eckas fina förlossningsberättelse som du tipsade om, och kom då att tänka på min fina vän Johannas förlossningsberättelse – som du om någon kommer älska!
    Jag grät och skrattade om vartannat, om inte samtidigt, genom hela berättelsen – jag rekommenderar dig verkligen att läsa den! Helt obeskrivligt vacker berättelse. Och författare till den. Och dotter som då kom till världen.

    Du hittar den här:
    http://nakeddays.blogg.se/2011/march/nar-felicia-kom-till-varlden.html

  2. men herregud- jag känner ju henne. det är ju min kollega. sjukt otippat ! snygg är hon i alla fall. tack för trevlig läsning…som vanligt michaela. förresten, du borde skriva en bok. livet on a fornication- eller något. hihi. anyways- taaack ! ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi