dinner at yaki da/thursday in gothenburg

 

Sparris och löjrom till förrätt, riktigt bra.

 

Mina suddiga kollegor

 

Jag och FabSab 

 

Jag och Saurabh lärde egentligen känna varandra över ett par tre vodkashots för fyra år sedan, så det känns rimligt att ta minst en när vi ses.

 

Mums

 

Simone, jag, Linn <3

  1. snygg header, gillas skarpt! BTW din profilbild, hur fixar du så att lyset blir så snyggt ”rifflat”? Har vart sugen på att ta reda på det ett bra tag nu 🙂

  2. Hallå Michaela !
    Grymt bra blogg kan jag ju börja med att säga, love it!
    Men till saken…. Min underbara nioåriga kusin Milla har startat någonting som heter Bullhjälpen. Hon tycker att det är så hemskt att det finns så många barn som svälter i afrika. Så hon säljer bullar utanför stormarknader och ger allt hon får in till radiohjälpen. Nu vill hon få massa andra barn att göra samma sak! Hon har med hjälp av sin blogg bullhjalpen.blogg.se och facebooksida facebook.com/bullhjalpen fått en hel del kompisar runt om i Sverige som också börjat sälja bullar, tillsammans har dom på två veckor fått ihop över 10 000 kr till de svältande barnen! Hur gulligt är det inte? Bar hjälper barn liksom.
    Nu har dom tillochmed fått vara med i TV och radio för deras grymma initiativ men om vi hjälps åt att sprida detta kan vi säkert få fler barn att hjälpa till, det vore grymt. Hoppas att du också tycker att det är en bra ide och kanske vill hjälpa Milla och barnen i afrika, det vore grymt bra!
    Sjukt ballt av en nio åring att inte blunda för nått som är så hemskt ock sååå många inte bryr sig om fast att det är så otroligt viktigt och inte särskilt svårt att göra någonting åt…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi