… Och nu:

Grillar på Andreas takterass, dricker vin och äter vattenmelon. Livet!

  1. förstår inte ditt hårproblem som du många gånger nämnt. ditt hår är heeeelt perfekt! seriöst. lovar. okej?

  2. Hei Michaela. Jeg er en norsk jente som sliter med en forferdelig kjærlighetssorg. Har du noen tips etter hva du selv har vært igjennom?

  3. Hej Michaela! Jag är såå sugen på att klippa av mitt långa hår.. i samma stil som du har det. Vet dock inte om jag passar i det lika bra som du, men det växer ju ut annars 🙂 Frågan är bara, har du klippt det lite kortare bak än framtill eller är det samma längd runt om? Du är så sjukt snygg i kortare hår! Kramar Linda

  4. Hej michaela! Du är min favorit. Dock har jag aldrig kommentera här förut. Men nu gör jag det. Jag gillar dig trots vi har aldrig träffat. Men så kan det vara! Gillar när läsa det du skriva. Har gråtit med dina texter några gånger. en annan sak gäller ditt hår. Har läst det nångång tidigare att du gillar inte ha utsläpp hår. Tittade på dina bilder( vet inte om det var igår eller idag) där du är supersöt med håret fram. Det var bara det:) ha en fin dag+helg. Kram.

  5. oj, såg precis de andra kommentarerna och alla verkade lägga märke till sista bilden.. men jag säger som alla andra: skitsnygg tjej och håret ja..de får mig vilja bli brunett och kapa av de på längden, de e verkligen asfint håret! puss

  6. Alltså ditt hår♥ du passar så galet bra i denna axellånga/den kortare frisyren så du MÅSTE hålla efter den!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi