unnar mig.

 

Ni vet projektet ”Mitt nya jag” som jag startade i februari? Det gick mycket bra faktiskt. Jag tar hand om mig själv på ett helt annat sätt nu än jag gjort tidigare i mitt liv. Spelar ingen roll om det handlar om att ta hand om utsidan eller insidan, de hör faktiskt ihop. Jag har blivit mycket bra på att unna mig saker. Det är lite roligt faktiskt, att begreppet tröstshopping plötsligt får en ny innerbörd. Jag tröstshoppar aldrig, men när jag har en dålig dag händer det att jag går på stan och köper något riktigt fint till mig själv. Unnar mig något ingen annan skulle köpa till mig, och inte jag heller egentligen, men bara för jag är värd det. För att jag bryr mig om mig själv och älskar mig själv.

Idag hade jag en sån tyngd i mitt bröst. Jag promenerade bort till Acne Archive och köpte en present till mig själv, sen lagade jag middag till två vänner och drack rött. Ingen tyngd kvar nu och det är dags att gå och lägga sig. Fint så. Att göra det som känns bäst för mig i stunden.

  1. Michaela, du är helt fantastisk! Jag har en total girlcrush för dig idag! Jag sitter just nu här på jobbet och sippar på dagens första kaffe, precis som du var min semester slut i måndags.. Back to reality! Men med din blogg som perfekt pausunderhållning känns allt lite lättare.

    Jag ska banne mig också unna mig något fint idag!
    Ha en härlig onsdag fina du!

    /Maria

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi