Livet

  1. Förlåt för detta. Du behöver absolut inte läsa. Det är bara det att jag behöver skriva. Vad är grejen med att folk alltid ska gå längre på utekvällar? Varje inte säga tack och hej när klockan är tre istället för att följa med några random killar man mött samma kväll, hem? Är jag tråkig som vill gå hem klockan tre? Känns iaf så. Varför lämnar nästan alla mina utekvällar en känsla av deppighet? Varför blir det aldrig bra? Ikväll hade jag det verkligen jättebra, men ändå var det ett skitslut. Och vad är grejen med vänner som sviker? Varför fortsätter man att umgås med personen fastän beteendet är desamma? När ska man göra slut med en vän?

  2. Hej Michaela! Vet inte vilken mejl man skickar in bloggtips på så jag skriver en kommentar till dig istället. Ville i varje fall tipsa om min egen blogg (aamandaolivia.devote.se), då jag är på Kreta just nu och bloggar direkt härifrån. Vad jag gör på dagarna osv. Kramkram!!

  3. Hej. grymt bra blogg! Min absoluta favo!

    Jag har en lite fråga. Dina skor (är ute efter de svarta pumpsen) finns dom i butik någonstans så att man kan pröva dom? De ser verkligen grymma ut!

    Tacksam för svar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi