skor skor skor.

 

 

 

 

Förra veckan köpte jag tre par nya skor. Förutom de två par på Nelly fick även ett par svarta klackar från Zara följa med hem. Vet att jag redan har hundra par som ser likadana ut men de är ett vinnande koncept…

  1. har varit så sugen på plastskorna. kan du inte ge dem ett ärligt betyg när du gått i dem ett tag? om de är värda att köpa 🙂

  2. Hej!
    Jag har precis startat en ny blogg, och nu behöver jag allas hjälp för att utveckla den. Ställ frågor om allt möjligt; sex, killar, tjejer, kroppar, kärlek, vänskap, livet – Ja allt! Jag svarar utifrån egna erfarenheter och efterforskningar, och är öppen för alla frågor. Kommentera i bloggen eller skriv ett mejl med dina frågor till honsvarar@hotmail.com.
    Kram

  3. De översta var riktigt snygga. Vart har du hittat dem? Letar efter snygga bruna/beige skor eller i någon häftig klar färg, några tips?
    Ha en fin dag!

  4. ohh jag älskar verkligen din blogg.

    jag tänkte på de första skorna, brun eller biegea. vart kan man köpa de? för de var verkligen fina!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi