wednesday.

Har precis fotat ett hemma hos-reportage för Aftonbladet så att ni kan få se hur jag bor! Bilderna kommer inom ett par veckor, jag säger till när det är dags.

Annars en sjukt stressig dag. Men solen skiner och vi hade ett givande redaktionellt utvecklingsmöte hela förmiddagen. Ikväll blir det drink som Bubbleroom håller i på Josefinas.

XXX

  1. Var gärna med och delta i ”veckans-blogg”
    Du anmäler dig genom att komentera inlägget om det på min blogg. Tack på förhand.

    För övrigt, jätte fin blogg!
    Kram

  2. Hej!
    Har du tips på vad man ska ha på sig när man måste vara bra klädd varenda dag? Har sjuka problem med vad jag ska ha på mig :/

  3. Din frågestund kunde inte ha kommit mer lägligt då jag nyss hittat till din blogg ”på riktigt” och följer den sen någon vecka tillbaka:) Är så imponerad av dina texter och du skriver så bra om kännslor utan att det låter cheesy.. 🙂
    Otroligt vacker är du oxå! ;D

  4. Vad komiskt! Du har en likadan gammal trästege som jag har i lägenheten 🙂 Eller är den gammal? Jag köpte min i en antikaffär. Så himla charmig.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi