sorg vs. glädje.

Var har orden om kärlek som kom så ofta förut egentligen tagit vägen? Varför kantas bloggen nuförtiden mer av texter om vad jag har för mig, bilder på vackra sommardagar och skrattande vänner?

Jo för jag mår bra såklart.

Lycka är nog en besvärande grej för denna blogg, det är liksom omöjligt för mig att skriva om smärta när jag inte känner sorg. Det faller sig inte lika naturligt att skriva om hur ont det gör i hjärtat när det inte alls gör ont, inte alls. Det är ironiskt hur man kan ligga där med ett blödande hjärta, sen när det väl har läkt (nåja) så saknar man smärtan, för bloggen var ju så mycket bättre då.

Så förlåt för att texter om kärlek till viss del uteblir. Jag lovar att inte sluta skriva om detta underbara ämne. Men mellan texterna, försök istället hitta styrka i det faktum att jag för några månader sedan ville dö och idag älskar att leva. Denna blogg är ett skrifligt bevis på att tiden läker alla sår.

  1. Jag vet precis hur det är, när man har ett krossat hjärta så flödar inspirationen men när allt är bra så kommer ingenting alls.

  2. Be inte om ursäkt för att du är lycklig, njut av det istället! Är du glad är vi glada, även om det såklart är skönt att ibland läsa att någon annan mår lika ruttet som en själv. Jag är glad för din skull!

  3. Fick genast dåligt samvete för att jag har saknat dina djupa och sorgliga texter, klart som fan du ska må bra!! Livet är rätt fint, egentligen

  4. såklart är det ju hundra gånger bättre att du mår bra nu,
    men dina texter är ju så satans fina och träffsäkra. därför saknar vi dem lite.

    ta hand om dig fina du.

  5. du behöver inte bara skriva om olycklig kärlek och tarsiga hjärtan? skriv om de lyckliga stunderna i livet också! älskar hur du skriver ♥

  6. Trevlig blogg jag hittade till… Får jag fråga om du använder lösfransar? Jag har beställt från fannyhair.se oc h väntar med spänning!

  7. Du kan väl skriva om kärlek ändå, utan att det gör ont? För det gör väl inte bara ont? 🙂

  8. och sedan att texterna om kärlek uteblir för att du inte känner någon sorg kan få en att undra om allt är bra egentligen – då kärlek och sorg inte alltid borde går hand i hand.

    ingen pik över huvud taget, du är så bra på det du gör! Liksom vad det än är.

  9. Ja det är en tröst att det ändå en dag kommer kännas bättre. Har nu ett krossat hjärta som det känns som aldrig kommer läka. Vill känna kärleken igen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi