fransk frukost.

Den här dagen är verkligen underbar. Efter jag postat mitt god morgon-inlägg till er plingade det på dörren och två franska killar kom med frukost till mig! Crossiant, apelsinjuice i liten glasflaska, marmelad, färska blommor, citronyoghurt osv från Perle de Lait. De var så söta att jag blev alldeles nervös, började prata franska med mig och tjejerna på jobbet bara skrattade. Sen åt vi fransk frukost och lyssnade på gamla hits = <3

  1. Åh Michaela, du är så himla fin. Den första bilden; aaah!!!

    Jag följer Glamourama och fortsätter att förundras över hur du kan sprida glädje i typ allt du gör. Extra häftigt blir det när man vet (eller antar kanske är ett bättre ord, men du har ju trots allt talat en del om ämnet) hur dåligt du har mått.

    Du är en riktigt bra förebild. Fortsätt att le och fortsätt att vara du. Puss!

  2. Hej Michaela! =)
    Jag följer glamourama och undrar såklar:
    Kommer det att komma ytterligare en säsong?
    Det vore såå himla kul! Jag verkligen älskar er, underbara och underbart fina är ni! Jag är så avundsjuk på er!
    Ha det bäst och hälsa tjejorna! =)
    Många kramar Elin Nilsson

  3. Hej fina du!
    Jag skriver till dig då jag behöver lite tips. Det är så att en vän till mig fyller år i på lördag och vi vill ta med henne ut på nattklubb här i stockholm. Dock har ingen av oss bra koll på nattklubbar. Åldern är inget problem då vi alla är 25. Dock vill vi ha ett fräscht ställe med ett bra dansgolv! Har du något förslag skulle jag bli super glad!

    Passar på att tacka för en fin blogg och tillflykt från min vardag.
    Kramar,
    Ann

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi