the old couple.

Såg New York, I love you i måndags. Filmen är uppdelad i drygt tio olika berättelser. Grät två gånger under filmen, en gång av sorg och en av att det var fint. Paret ovan var så fruktansvärt fina att tårarna trillade länge länge. Ni vet ju hur gamla människor kan beröra mig. Jag såg den här scenen och tänkte bara att herregud, jag gör vad som helst för att få ha det där när jag blir gammal. Jag gör vad som helst för att få ha min livskamrat, älskade och själsfrände vid min sida, att retas med på söndagspromenaden och som småtjaffsar fast med kärlek för att jag bär små klackskor trots ryggproblem. När två blir en efter en livstid ihop. Jag vet inte hur många som får det så idag, men jag önskar att jag får vara med om det.

  1. Åh den scenen är så vacker…när man fått sitt hjärta krossat och den kommit till det stadiet när man försöker igen men blir besviken så uppstår nån form av bitterhet…jag är där nu och vill bara därifrån. När ska man våga älska igen?

  2. ..Då tycker jag att du ska se ”Paris, je t’aime”. Den är fin, och uppbygd på samma sätt 🙂

  3. Tänk att få uppleva det när man är gammal. Kärlek är det finaste som finns, även fast man tvivlar många gånger.

    Du är sjukt fin och inspirerande människa ! Kolla gärna min blogg.

    Ha en fin kväll! Kram

  4. JAG OCKSÅ. Så himla mycket. Att få uppleva allt detdär – ömsesidig och äkta kärlek livet igenom.

  5. Åh, gamla människor.. Jag klarar inte av det, börjar typ gråta bara jag ser den där bilden (vågar inte titta på klippet, haha).

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi