insekter.

Igår städade jag hela kvällen. Jag gjorde mitt jobb som hemmafru (inte för att jag har någon att städa för, förutom Dasha och Petra då möjligen… anyway). Öppnade upp fönsterna helt och svepte en Red bull och sedan gjorde jag mitt jobb. Men alltså…

Insekterna! Herre min gud jag hade glömt bort det enda och fruktansvärt negativa med sommaren. Alla dessa MYCKET obehagliga insekter som flyger in i ens lägenhet och skrämmer skiten ur en. Jag är så sjukt rädd för insekter, man får tycka det är hur löjligt eller tjejigt man vill, men det är ingenting jag kan göra något åt. Jag ryser i hela kroppen bara det flyger in en fluga.

Alltså. Antingen måste jag hålla fönsterna stängda och aldrig vädra (fräscht) resten av sommaren, eller börja gå i terapi för min fobi (dyrt) alternativt skaffa mig en pojkvän som kan döda alla insekter medan jag dammsuger lägenheten. Någon frivillig?

… om inte Petra kan börja hänga här ännu mer och döda dem åt mig?

  1. Samma här!! Hatar verkligen insekter! Usch,, Jag bor fortfarande hemma så pappa kan hjälpa mig men det kan nog bli problem när jag flyttar ut. Då får man väl bita ihop och bara ta bort dem :/

  2. Skaffa nät med kardborre som du fäster runt fönster/dörrar så kan du ta bort dom när du inte har öppet 🙂 Fungerar alldeles utmärkt 🙂

  3. Hahha jag har verkligen exakt samma problem 😉 Är livrädd för insekter och börjar gråta om jag har en spindel hemma. men då ringer jag någon som får komma å ta bort den hemma hos mig=)

  4. Usch, vet precis hur du känner! Som tur är har jag min fantastiska blivande man som tar hand om dem! Men minns när jag bodde själv..Kom hem en magisk augustinatt efter att ha sett Madonna i Köpenhamn och vad är det första jag ser som sitter på väggen i hallen? Den största spindeln jag någonsin sett. Jag skojar inte! Började gråta så fort den rörde på sig.. Slutade med att jag ringde och väckte mamma och hennes sambo (3 på morgonen!!). De kom snällt och hjälpte mig trots att de skulle upp och jobba dagen efter.. Tacka gud för fantastiska föräldrar..

    Kram Louise

    1. Svar till Frida:
      Har funderat på det också men är livrädd för att de ska komma ut sen när jag byter påse, typ bygga bo därinne tills det är dags. Det har inte hänt?

  5. Ojdå, ja fy för insekter. min man och jag var ute i måndags och åt frukost, och han säger helt plötsligt till mig: -Du har något grönt på dig, något grönt och brunt på linnet.
    Det jag gör är att ber honom ta bort det, jag vågar inte titta utan säger några gånger att han ska ta bort det, han gör inte det utan säger att jag ska sitta still, lugna mig och bara kolla på vad det är, så jag börjar ju bli livrädd och sitter blickstilla och skriker att han ska ta bort det!! (du vet sådär väldigt typiskt tjej) Han tar bort det, visar det för mig och det var ett löv. Jag börjar då gråta när min rädsla släpper, så rädd är jag för kryp och inte minst spindlar, det värsta som finns. Jag lovar, spindlar är människans straff för något vi gjorde långt tillbaka i tiden. Usch!

  6. Kör inte alternativ 1! Jag gick på kognitiv beteendeterapi och det hjälpte inte. Exakt lika rädd nu. Jag skaffade aircondition hemma istället, årets lösning!

  7. Hej Michaela! du verkar vara tjejen med kollen så jag undrar om du kan tipsa om några bra ställen att gå ut på? jag och mina kompisar är 18 år och vill gå till ett ställe där det är bra musik som man kan dansa och sjunga med till, relativt billigt och snygga killar!
    puss ♥

  8. Jag kan va frivillig till platsen som pojkvän. Å om du städar så ska jag döda insekterna. 😉

  9. Ett par vackra spetsgardiner med en nål i varje hörn är allt som behövs 🙂 Blir som nät, fast fint ♥ Nålarna kan man ju ta bort när man har stängt om man tycker att det ser lite underligt ut 🙂 ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi