Kvällens

Ikväll har jag på mig ett nytt FANTASTISK svart fodral från I started something I couldnt finish och så rejäla klackar från Nelly.

Vi ses på H1!!!111

  1. Tjoho! Jag har läst din blogg (den här och den tidigare) ett ganska bra tag nu, och tänkte att det var dags att tacka för en riktigt go blogg. Dina kläder är ursnygga och jag skulle kunna göra mycket för att få tag i ett fodral som det du har på dig här ovan, men det är framför allt hur du skriver som får mig att följa denna bloggen. Blandningen av korta inlägg till långa mer personliga inlägg är helt underbar. Stort tack helt enkelt och fortsätt så!

  2. åå va fint!
    men jag funderar på en sak.. devote.se krånglar så himla mycket för mig. kan inte ladda upp bilder eller inlägg och vet inte riktigt vart man ska vända sig för att få någon hjälp? hittar ingen stans där man kan skicka mejl till typ redaktionen eller ngn datatekninker eller så..? jag vet att det inte bara är för mig som det krånglar så otroligt mycket, tråkigt att det ska krångla för gillar älskar verkligen nätverket! ♥

  3. men gud jag har nog aldrig sett någon så vacker som du! älskar din blogg, typ kärlek vid första ögonkastet! älskar skorna by the way 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi