Gårkvällens

Klänning från Valentino, skor från Zara, jacka från Whyred, halsband från Wardrobe

Och såhär såg jag ut igår kväll, jag älskar verkligen den här klänningen.

  1. Otoligt vacker klänning! Har du köpt den i butik eller på nätet? Finns den här i Sverige?

  2. För ett tag sen var jag i sthlm, mitt favoritband spelade (dave matthews band)..
    Då vi, jag och min sambo hade lite tid över strosade vi runt på stan, det komiska med hela situationen var att jag var mer nervös då, på stan än va jag var på själva spelningen.. Varför, jo, tanken slog mig att det fanns en chans att gå in i dig ! Jag skulle på blodigt allvar tuppa av om det hände, helgalet tyckte killen men självklart för mig.
    Jag har följt din blogg i många år och min kärlek till dig och det du gör växer dagligen! Tack för att du delar med dig och gör min vardag lite enklare och roligare genom det! kärlek ♥

  3. Herregud så fin du är människa! både utanpå och innanför! Du har blivit en så stor inspiration för mig så det finns inte, att man kan hitta en persons blogg och bara bli förälskad i en människa man aldrig har träffat i ute i verkligheten är fantastiskt.

    Du verkar vara en fantastisk människa och jag kommer nog att fortsätta läsa din blogg ett bra tag framöver!
    kram

  4. Du som är så vis, jag skulle behöva lite råd. Hela mitt liv har jag haft röda ärr på mina överarmar sen en allergisk reaktion när jag var liten. Det är nog det jag hatar mest med mig själv, och undvek länge linnen för att jag inte vill visa dom. Nu ska jag ha min studentbal, har en jättefin uppsydd klänning, och känner mig som en prinsessa, förutom dom jävla ärren. Har du några tips på hur jag ska glömma dom, bara för en kväll? Och det är liksom inte i mitt huvud, så sent som idag så kommenterade någon dom, vilket fick mig att gå gråtandes hem från skolan…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi