yellow.

Är kär i allt som går i gult och gärna neongult. Fruktansvärt fint till beiga och bruna toner. Skulle vilja ha en neongul klänning för sommarens solbruna kropp.

  1. Blir lite ledsen när jag ser den bilden, hur hon förstör sin fina Celine-väska 🙁 Antar att hon tycker det är sjukt dekadent.. Hon bär dock ett fruktansvärt snyggt armband.

  2. hej michaela! Har ett jättefint neongult linne ifrån H&M trend förra året som endast är användt en gång, lyckas inte bära upp det och matcha rätt.. storlek 36 om jag inte minns fel. Du får gärna kontakta mig om du är intresserad av det 🙂

  3. Gult är underbart! Är också i en period när gult är bara så fint. Köpte en tröja häromdagen från Rodebjer. Det första färgglada plagget jag äger! Love it. Vi brunetter klär väldigt bra i gult måste jag säga.

  4. Kolla in colorelle.se – inlägg citrus. Hon har en snygg klänning från Monki i denna snygga färg 🙂

  5. Michaela! kolla in en gul fin väska på new yorker, det finns bild i min blogg om du vill se. Den är ett budget alternativ men å andra sidan kanske vi inte vill ha gult lika mycket nästa år?! 🙂 ett tips sådär fina du! kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi