im green baby.

Åh jag är helt förälskad i denna väska som Mira och Thilda tipsade om i dagens modekrönika (läs här). Hur fin till våren?Är överlag sugen på en färgglad väska nu, såg en orange på Zara för ett tag sedan som jag ångrar att jag inte köpte…

Nu ska jag snart iväg och käk tunarolls på Ljunggrens, äntligennnn. Sjuk absinens när man inte fått dem på ett par veckor.

  1. Väskan från Zara finns kvar, klämde på den igår. Den finns även i exakt samma gröna nyans som denna väskan på bilden.

  2. Hej, Michaela! 🙂 Jag undrar bara, om jag inte minns fel, så hade du en krämvit Kronan-cykel? Undrar lite bara om du har tänkt att sälja den eller något?

  3. Ni verkar så jäkla härliga i glamourama, ni verkar ha självdistans och kan bjuda på er själva! Fortsätt så:)

  4. Slopa attityden Mikaela! Gillade dig i förra säsongen… men nu beter du dig bara som en bitsk fjortis som vänder kappan efter vinden.

  5. Du måste hjälpa mig (och alla andra studenter) med lite balklännings tips, dom flesta tipsar om studentklänningar, men tycker nästan balklänningen är svårare att hitta! kan man ha acnes nya ”tarot tencel” som jag såg att du nyligen införskaffat eller är den alldeles för ned/vardagsklädd? snälla gör ett inlägg om lite snygga balklänningar! tack på förhand!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi