Morgonshow, julklappar och snyggt hårsvall

Ni missar väl inte godbitarna inne på FORNI från senaste tiden? Hur kul att FORNI numera har 80 000 unika besökare per månad (alltså ej inkluderat min blogg!). Snart störst i Sverige om vi fortsätter i den här takten! Här kommer fem favoritartiklar ♥

FORNI`S Morgonshow: December

Hur roligt är det inte att Forni har skapat sin egen morgonshow? En modern version utav Nyhetsmorgon som sänds på IGTV och som rör allt som vi gillar. I första avsnittet pratas det om hälsa, julpynt, mode, mammapanelen är på plats och så avslutar vi med att testa årets glögg. SE DEN!

50 grymma julklappstips till att kvinnor i ditt liv

Julen väntar runt hörnet och klapparna ska inhandlas, men ibland tryter inspirationen och då kan det vara bra att inspireras av en artikel. I denna artikeln finns allt du kan tänkas vilja köpa till en kvinna du har i ditt liv. Frossa loss i klappar och låt komplimangerna hagla ner när dina nära öppnar sina paket.

Mr. What if knackar på i mitt medvetande

Sexpectations är tillbaka med en ny krönika om Mr. what if. Igenkänningsfaktorn är hög och jag sitter på händerna när jag läser denna. En så spännande och rolig beaktning från livet och dess alla möjliga relationer.

Learn from the expert-intervju med Iman Malmberg, Grundaren av Grounded Factory

Jag är ju delägare i världens bästa bolag, Grounded Factory som tillverkar de snyggaste yogamattorna som finns på marknaden. I veckans Learn from the expert intervjuade jag Iman om fick hennes syn på företagande, hur Grounded Factory blev till och om spiritualitet. Läs intervjun och se den på Instagram här!

Fixa Hollywood-svall med hårfön från Panasonic + video tutorial

Det snyggaste som finns kan ju vara ett riktigt välfönat hår som ger det där perfekta svallet. Det är dock inte så lätt att få till (om man inte vet hur man gör) så Amanda har gjort en tutorial på hur man fönar sitt hår för att få till det snyggaste svallet. Läs artikeln och titta på videon!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi